Kommer Google ta över?

Vi har tidigare skrivit om Apple och Samsung, och hur de är de stora giganterna på marknaden. Bland annat skrev vi följande om hur Samsung på något sätt saknar den där kraften att hypa upp sina produktsläpp och sina nya mobiler, något som Apple är betydligt mycket bättre på:

En del av den kritik som Apple-fans riktar mot de som är frälsta av Samsung är att telefonerna saknar det där lilla extra, och att det ständigt kommer nya modeller som inte är så mycket speciella än de tidigare. Kanske är det därför Apples produktsläpp är mycket mer spännande och intresserar fler, för de släpper sina modeller mer sällan och det blir mer hype inför produktsläppen.

Några som vi tror kommer ta en allt större del av marknaden nu i framtiden är de som står bakom operativsystemet Android som bland annat Samsung använder, och det är Google. En trendspaning vi gör är att Google Glass snart kommer börja synas lite mer överallt, och då kommer folk så klart vilja synkronisera sina smarta glasögon till en lika smart telefon, och för att optimera så mycket som möjligt så kommer Google inte bara tillhandahålla operativsystemet som ska användas med Google Glass, utan även själva hårdvaran och produkten. Vi spår helt enkelt att Google inom de närmaste åren kommer komma med en egen smartphone som är optimerad för att funka med Google Glass och andra produkter som sökjätten kommer lansera, och vi tror även att deras laptop Chromebook kommer ta mycket plats på marknaden. Men vi vet så klart inte, den som lever får se!