Ömtåliga iPhone

2009 kom det in ett stort antal skaderapport om just iPhone och det talades om att det var den mest skadeanmälda telefonen genom tiderna. Idag har man lärt sig av sina misstag och av mängder av spruckna skärmar och skal har skapat en helt ny bransch. Det handlar om billiga skal, iPhonereparationer och alla tänkbara tillbehör som kan skydda den ömtåliga iPhonen. Försäkringen som tidigare inte gällde för dessa telefoner har nu korrigerats och ser nu annorlunda ut.

Det finns förmodligen inte någon telefon som har varit så populär som just iPhonen och alla de modeller som funnits upp till dagens 5:a. Mobilen är unik i sitt slag och väldigt egen och det är förmodligen därför som den har blivit just så populär. Kärleken till telefonen har dock inte skyddat den från att gå sönder och den här telefonen är överrepresenterad när det kommer till skador, ända sedan 2009:

Den trendiga telefonen är mycket känsligare: displayen är gjord av glas, och inte av plast som hos andra telefoner. Tappar man den i golvet är därför risken att den går sönder mycket större med en      Iphone. Dessutom täcks inte en skadad Iphone av hemförsäkringen, utan det krävs en tilläggsförsäkring.(läs mer här)

Det som är bättre i dagsläget är att tezzo finns och ger oss möjligheten att byta skal hur vi vill på våra iPhones. Skal som kan skydda telefonen från yttre skador såsom damm och repor. Det är alltså helt enkelt betydligt smidigare att uppdatera ens telefon och dess yttre. Inte bara färgerna kan bytas utan även tjocklek och yttre lager.