Personifiera ditt mobilskal

Mobiltelefonen är människans nya bästa vän, detta råder det ingen tvekan om. I och med telefonens mångsidiga egenskaper så vill många gärna piffa till dess yttre än mer, genom att sätta på ett snyggt mobilskal eller hänga fast något som gör telefonen unik. Här ska du få några tips på hur du gör din telefon synonym med din egen personlighet genom bästa möjliga styling.

Mobilskalet har blivit lika viktigt som den egna personliga stilen som vi visar upp genom klädsel, agerande och sminkning. Det är idag lätt att hitta ett billigt mobilskal – från den tokigaste designen till den mest avskalade och minimalistiska. Dock finns det inget som säger att du inte kan göra om det befintliga skalet du redan äger till något mer personligt, genom kreativa idéer.

Designa ditt eget skal

Tack vare moderna och digitala verktyg så kan du idag designa ditt eget mobilskal eller fodral från början till slut. Det finns nämligen flera företag som erbjuder kunderna att trycka upp sina egna mobilskal. Välj ett personligt fotografi, illustrera en bild eller förse skalet med viktiga budskap. Skicka in bilden i jpeg-format, välj typ av skal och företaget sköter resten. Ditt skal får garanterat sin egen karaktär. Det går även att hitta nya former av mobilskal, som kan anta den mest knasiga formen, men tänk dig för innan du köper ett sådant.

Placering av klistermärken på skalet

Om du redan har ett skal som du trivs med men enbart vill sätta en unik prägel på det, kan du klistra dit några udda eller vackra klistermärken. Detta kan vara kul om mobilskalet har ett klassiskt utseende och behöver lite färg. Klistermärken kan köpas färdiga men du kan också trycka upp egna märken med exempelvis företagslogga och så vidare. Ett billigt sätt att sätta en personlig prägel.

Andra pysseltips för ditt mobilskal

Om du vill gå steget längre och göra ditt mobilskal så speciellt som möjligt och samtidigt ha en trevlig pysselstund med barnen, kan du rita på det med tusch eller andra pennor som är specifikt avsedda för detta ändamål. Få utlopp för din kreativitet eller låt dina älskade barn rita motiven åt dig. Du kan även limma på dekorstenar, tygbitar och annat kul genom att använda stenlim som du till exempel kan köpa på Panduro. Bara din egen fantasi sätter gränser och dagens mobilskal tillverkas alltmer för att låta folk leka loss med sin skaparförmåga.